13.august kell 15, Tabasalu Arena, NML 15.voor

JK Tabasalu – FC Lootos

4 : 1 (1:1)

Kohtunik: Rene Merilo, abikohtunikud: Gerd Ärsis, Oliver Kiisk
Pealtvaatajaid: 77
Ilm: +C

väravad:
1:0 32`.Sandra Pärn
1:1 42`.Kristin Kukli
2:1 48`.Sandra Pärn
3:1 81`.Egle-Eliise Kurg
4:1 90+1`. Anette salei

Hoiatus: –

JK Tabasalu: Melani Lisandra Kõrran, Laura Jaansen, Heidi Melis, Mirell Sööt, Sandra Pärn (70. Minna-Brit Jõelaid), Liis Hell (58. Egle-Eliise Kurg), Keidy Pööra, Liisi Karilaid (58. Carmel Sööt), Mia-Lisette Sarapik (58. Anne-Grethe Pajuviidik), Anette Salei, Marta Liisa Staalfeldt.
Varus: Anne-Grethe Pajuviidik, Minna-Brit Jõelaid, Egle-Eliise Kurg, Carmel Sööt, Laada Tereštšenkova.
Treener: Martin Tsegodajev

FC Lootos: 1-Karina Piirimaa, 3-Elina Kahar, 26-Kaisa Liina Keps, 6-Hanna Parv, 7-Ave-Lii Laas(k), 8-Ita Lillo, 9-Karmen Piirimaa, 10-Kärt Hüdsi,  19-Mairit Laanesaar, 20-Kristin Kukli, 32-Ketlin Pindis, 16-Mari Abel, 12-Helika Sikk-Aigro,
Treener: Kaido Kukli

Naiskonna tänaseks vastaseks oli esinelikukohta hoidev Tabasalu naiskond,  kellega mängiti vastaste kodustaadionil. Hooaja avamängus suudeti liiga uustulnukaga Lootospargis 1:1 viiki mängida, teine kohtumine Tabasalus tõi väravasaju ja vastaste võidu. Tänasele kohtumisele läksid vigastustelaine all ägavad allegrod vastu taaskord ilma vahetusmängijatega. Esimene pooltund suudeti vastaseid hoida nulli peal, siis kaotati korraks keskendumine ja Sandra Pärn viis Tabasalu nurgalöögist kohtumist juhtima. Siiski ei lubatud kodunaiskonda eduseisul puhkama. Kui kesknädalal päästis Tallinna Kalevit värava põiklatt, siis täna tõi Kristin Kukli poolt 42.minutil teele saadetud kauglöök tabloole viiginumbrid, saates kodunaiskonna puhkama koos garderoobiväravaga. Värav oli Kristinile käimasoleval hooajal Meistriliigas alles esimeseks tabamuseks ja loodetavasti tuleb nüüd neid edaspidi ka rohkem.

Teiseks poolajaks olid paremini valmistunud võõrustajad ja nurgalöögiekspert Pärn lõi nurgalöögijärgsest olukorrast Tabasalu taas juhtima juba 48 minutil. Tabasalu tõstis mängu tempot vahetuste ja agressiivsusega, samas Lootos otsis viigiväravat ohtlike kontrarünnakute kaudu. Kohtumise viimasel kümnel minutil õnnestus võõrustajatel siiski kahel korral üllatada väravavaht Karina Piirimaad ja 4:1 võiduga kõik kolm punkti koju jätta.

Lootose järgmine mäng on 21.augustil kui kell 14:30 Soccerneti telemängus asutakse tõelisesse kuuepunktilahingusse lähima konkurendi,Ühendnaiskonnaga.

Enne mängu:

Kaido Kukli: Võtame rahulikult, mängime oma oskuste ja võimaluste piires.

Kaisa Liina Keps: Mäng Tabasaluga ei tule kindlasti kergemate killast, kuid pärast kolmapäevast mängu julgen väita, et meil on olemas nii sisu kui ka oskused, et tugevatele tiimidele konkurentsi pakkuda. Punktide teenimiseks peame oma võimalused realiseerima ja 100% mängus sees olema.

Tabsalu mängija Carmel Sööt : “Oleme viimased väga olulised mängud võitnud märkimisväärse skooriga ning sel laupäeval me lähme jahtima ei midagi muud kui võitu. Oleme korralikult trenni teinud ja näitame, mida suudame teha”.

Lisa kommentaar