6.september kell 17 Lootospark   14.voor,   III liiga, Lõunatsoon

FC Lootos – FC Vastseliina

2 : 3  (0:1)

Kohtunik: Tiit Pruuli, abikohtunikud: Andrus Õun, Daisy Toim
Pealtvaatajaid: 56
Ilm:

väravad:
0:1   19`.Risto Saarniit
0:2  78`.Risto Saarniit
0:3  81`. Erki Alliksoo
1:3  82`. Kevin Keret Ojaste
2:3  90+1`.Tauri Kolk

Hoiatused:

FC Lootos: 88-Rene Kolsar, 29-Rasmus-Mathias Mõttus(86`.23-Rene Oper), 26-Helander Vist(58`.21-Taavi Tobreluts), 31-Jürgen Juks, 12-Maik Kolats(58`.22-Tambet Toim), 20-Tauri Kolk, 2-Stefan-Ander Ploom, 6-Carlos-Mathias Vaher(86`.1-Markus Villako), 11-Kevin Keret Ojaste, 94-Silver Sütt(58`.8-Andre Kukk), 17-Martin Adusoo
varus: 21-Taavi Tobreluts, 23-Rene Oper, 22-Tambet Toim, 8-Andre Kukk, 72-Aleksandr Kuturin, 1-Markus Villako
Treener : Rauno Puusepp, abitreener Kaido-Meinhard Kukli

FC Vastseliina: Klade, M.Saarniit, Maidla, Ansberg(65.Lehes), R.Saarniit, Uiboupin, Silm (63.Urbanik), Alliksoo, R.Saarniit(88.Aasa), Vainola(86.Adason), Palok , Kuljus

varus: Lehes, Aasa, Adason, Urbanik, Kütt

Meeskonnal seisis pühapäeval ees kohtumine liigas liidrikohta hoidnud FC Vastseliinaga. Kas läheb paremini kui kevadel võõrsil, siis tuli vastu võtta suur kaotus? Tänaseks mänguks olid meeskonnas toimunud suured ümberkorraldused ja liitunud oli neli mängijat, kes eelmistel aastatel Lootose värve kaitsnud. Väravavaht Rene Kolsar, poolkaitsja Silver Sütt, kaitsjad Tambet Toim ja veteran Taavi Tobreluts. Esimesed kaks mahtusid ka treener Rauno Puusepa algkoosseisu. Viimasel hetkel pidi mängust eemale jää,a Priit Rahuelu.

Mäng algas väga võitluslikult ja võimalusi värava löömiseks avanes mõlemal võistkonnal. Lootose väravas tegi head tööd Kolsar. Skoori avamiseni kulus siiski ligi paarkümmend minutit kui endine Lootose mängumees Risto Saarniit trahvikastist palli Rene Kolsari selja taha saatis. Lootos siiski ei murdunud ja visalt otsiti oma võimalusi. Poolajavileks seis ei muutunud.

Teist poolaeg jätkati sealt, kus esimene lõppes ja häid sooritusi näitasid mõlemad võistkonnad. Esimesena asus vahetama kodumeeskond, tehes kolmikvahetuse. Välja Kolats, Sütt ja Vist. Sisse Toim, Kukk ja Tobreluts. Paari minuti pärast reageeris ka Vastseliina, tuues lühikese vahega Silma ja Ansbergi asemele sisse Urbaniku ja Lehese. 66.minutil avanes supervõimalus Adusool, kes vastu rutanud väravavahist palli üle tõstis, paraku läks pall napilt ka väravast üle. Paar minutit hiljem pääses üks-üks olukorda väravavahiga Vaher, kuid esimene puude vedas alt ja pealelöök oli ebatäpne. Ei löö ise, lüüakse sulle kehtis 78. minutil kui Saarniit lõi oma teise värava. Kolm minutit hiljem tegi Vastseliina kapten Alliksoo seisuks 0:3. Lootos ei murdunud ning juba järgmise rünnaku lõppedes olid tablool numbrid 1:3. Värava autoriks Kevin Keret Ojaste. Lootos tegi topeltvahetuse. Välja Vaher ja Mõttus, sisse Villako ja Oper. Vahetuse tegid ka vastased, vainula asemel sai platsile Adason. Kaks minutit enne lõppu vahetas Vastseliina välja kaks väravat löönud Risto Saarniidu. Nüüd liikus Lootos rünnakule suurte jõududega ja üleaja esimesel minutil teenitud nurgalöögijärgsest olukorrast tegi seisuks 2:3 Tauri Kolk. Minut hiljem oli õhus tunda viigi lõhna kui taaskord tekkis nurgalöögijärgselt segadus Vastseliina trahvikastis, kuid seekord ei suutnud Rene Oper palli üle joone võrku lükata.

Punktid lubati Lootospargist täna veel minema viia, kuid üle hulga aja oli väljakul näha meeskonna vaimu ja mängutahet. Kolsari ja Tobrelutsu kogemused andsid meeskonnale kõvasti juurde ja nüüd on see tarvis tulemuseks vormida. Miks mitte juba nädala pärast kui Tamme staadionil mängitakse JK Welcoga. Kevadel lõppes omavaheline kohtumine viigiga.

Lisa kommentaar