15.juuni kell 13, Reküla staadionil, Naiste MV, Teine liiga, VIII voor

Pärnu JK Vaprus – Põlva FC Lootos II

7 : 0 (4:0)

Kohtunik: Priit Alekask

Pärnu Vaprus:

FC Lootos II: 1-Birgit Rammo, 5-Sandra Haidak (26. 25-Getter Lepp), 30-Katrin Õun, 23-Marika Samulin, 4-Marianne Suur (35. 18-Kätlin Vassil), 27-Liisa Lepasaar, 19-Katariina Torm, 3-Hanna Parv, 24-Margot Ansberg (66. 2-Katariina Kinnunen), 6-Kati-Karoli Silla, 32-Ketlin Pindis (31. 8-Ita Lillo)
varus: 2-Katariina Kinnunen, 8-Ita Lillo, 18-Kätlin Vassil, 25-Getter Lepp
Treener: Indrek Käo

Enne suvepuhkusele siirdumist tuli allegrode duublil mängida veel üks kohtumine. Raeküla staadionil tuli vastamisi minna Pärnu Vapruse naistega. Ja mitte ainult mängijatega, ka Raeküla murukate oli see, millega allegrodel harjumiseks kulus terve poolaeg. Selle sisse kuulus tehnilist praaki, väravavahi vigastus ja kolme mängija sunnitud vahetused. Poolaja lõpuks olid numbrid tablool 4:0 kodunaiskonnale.

Teise poolaja alguses oli võimalik kaotusseisu vähendada, kuid Ita Lillo penalti parreeris hea tõrjega Vapruse väravavaht Maarja Virula. Võimalusi skoorimiseks avanes rohkem kui küll ja mängupilt oli paljulubav. Siiski olid vastased need kes kolm täpset kauglööki vigastusega võidelnud Birgit Rammo selja taha saatsid ning kokkuvõttes suure 7:0 võidu võtsid.

Treener Indrek Käol õigustuseks palju öelda ei olnud “Mängisime nagu oskasime. Teine poolaeg oli parem kui esimene. Väravavahi vigastus suht alguses pani mängule oma pitseri. Õnneks ootab ees nüüd suvepuhkus ja on aega haavu lakkuda ja vormi koguda. Kohtumiseni juba uuel Lootospargi kattel”

Nüüd siirdub naiskond suvepuhkusele ja järgmine kohtumine on võistkonda ootamas juuli lõpus, kui Paides mängitakse sealse linnanaiskonnaga 5.vooru edasilükatud kohtumine.

Algkoosseis:

Lisa kommentaar