30.aprill kell 12, Valga, Kungla tn. kunstmuruväljak. III liiga 4.voor

VALGA FC WARRIOR – FC LOOTOS

2 : 2 (2:1)

Peakohtunik: Asser-Enri Soro, abikohtunikud: Veiko Meitern, Vitali Maiorov
Pealtvaatajaid:
Ilm: +7C,

väravad:
0:1  20`. Aleksei Kušnarjov (ov)
1:1  33`. Maksims Kudinovs
2:1  34`. Denis Serikov
2:2  76`.Temari Nuuma

Hoiatused: 57`. Andres Bõkarev, 75`.Aleksandr Lindik, 90`.Dmytro Barylo  (kõik Warrior) – 59`, 71`. Elon Holger Vaab (Lootos)
Eemaldamised:   – 71`. Elon Holger Vaab (Lootos)

FC Warrior:

FC Lootos: 1-Markus Villako, 5-Taavi Tobreluts, 7-Priit Rahuelu, 8-Andre Kukk, 10-Temari Nuuma, 13-Tambet Toim, 21-Elon Holger Vaab, 23-Markus Lina, 26-Jürgen Juks(k), 29-Rasmus Mathias Mõttus(34`.11-Kevin-Keret Ojaste), 77-Tauri Kolk
v: 20-Andreas Tobreluts, 11-Kevin-Keret Ojaste,
Treener: Avo Jakovits

Hooaja teine välismäng viis meeskonna piirilinna, kus vastaseks vana tuttav, Valga FC Warrior. Vastased olid tabelis Lootosest viie koha võrra kõrgemal, hoides neljandat positsiooni. Seni mängitud kolmest kohtumisest olid teeninud võidu, viigi ja kaotuse. Omavahelised kohtumised on kahel meeskonnal läbi aegade olnud väravate ja kaartide rohked. Eelmisel hooajal suutis kumbki võistkond olla võidukas kodumängus, lüües vastasele kuus väravat. Seega võis palju väravaid oodata ka tänasest mängust.

41.derbymäng ei valmistanud gurmaanidele pettumust ja kõik olulised derbymängukomponendid olid täna esindatud. Lootos asus kohtumist vastaste 20. minuti omaväravast juhtima. Tauri Kolki kauglöögile, mille väravavaht tõrjus , lendasid peale nii Priit Rahuelu kui Aleksei Kušnarjov. Viimane nii õnnetult, et lõi palli omaväravasse. 0:1 püsis tablool kolmteist minutit, seejärel pööras kodumeeskond Kudinovsi ja serikovi väravatest seisu enda kasuks. Tulemusega 2:1 esimene poolaeg ka lõppes.

Teise poolaja alguses tegi Valga vahetuse Juus välja, Lindik sisse. Edasi tegelesid meeskonnad “kaardimänguga”. Bõkarevi ja Lindiki hoatuste vahele jäi Elon Holger Vaabi kaks kollast ja eemaldamine 71.minutil, mis jättis meeskonna vähemusse. Suurt probleemi sellest ei tekkinud. 76.minutil viigistas Temari Nuuma karistuslöögist seisu. Mõlemad meeskonnad tegid peale seda veel vahetuse. Lootosel Mõttus välja ja Ojaste sisse, Warrioril Brovarets välja, Vorobey sisse. Seis ei muutunud ja Kungla kunstmurustaadioni esimene nende kahe meeskonna vahel oli tõsiasi. Viimati mängisid meeskonnad valgas viiki eelmisel sajandil kui 1999 aastal lõppes kohtumine tulemusega 5:5. Selles kohtumises lõid väravad Rainis Hirmo (2), Indrek Käo, Sten Mõtus, Algis Asadov.

Meeskonna järgmine vastane on FA Tartu Kalev II , kellega mängitakse Lootospargis 8.mail kell 18.

Lisa kommentaar