7-8.märtsini osales FC Lootos naiskond Riias, rahvusvahelisel turniiril Riga City Cup 2020.

Kuue naiskonna turniiril olid võistkonnad jagatud kahte alagruppi ja allegrode vastasteks olid turniiri esimesel päeval korraldajate Rigas Futbola Skola ning rootslaste Ronneby BK naiskonnad. Mõlema naiskonna käest tuli vastu võtta 1:4 kaotus. Mõlemas mängus lõi naiskonna kasuks kauglöökidest auväravad Kristin Kukli. Alagrupis B mängisid Saku Sporting, FC Metta (Läti), SKO-ETB Kaliningrad (Venemaa), kes samas järjekorras ka alagrupi lõpetasid.

Pühapäeval kohtusid allegrod 5-6. koha mängus Kaliningradi SKO-ETB naiskonnaga. Lootos domineeris terve esimese poolaja ja suure osa teisestki. Võimalusi skoorimiseks avanes mitmeid, kuid löögid jäid kas nõrgaks või olid lahendused aeglased. Kaks minutit enne kohtumise lõppu pääses Kärt Hüdsi vastaste väravavahiga üks-üks olukorda, kuid ei suutnud palli väravasse saata ning järgnes penaltiseeria, milles kokku osales 14 mängijat:

1 : 0 +/-  Ave-Lii Laas (sisse) –  Karina Piirimaa tõrjub vastaste löögi
1 : 1  – /+ Indra-Liz Nemvalts  (lööb üle) – vastased sisse
1 : 1  – Ita Lillo  (lööb üle) – vastased löövad mööda
2 : 2 +/+  Kristin Kukli (sisse) –  vastased sisse
3 : 3 +/+  Kärt Hüdsi (sisse) –  vastased sisse
3 : 3  -/-  Kati-Karoli Silla  (löögi püüab väravavaht) – Karina Piirimaa püüab vastaste löögi
3 : 4  -/+  Karmen Piirimaa  (lööb üle) – vastased löövad sisse

Hoolimata viimasest kohast jagus treener Kaido Kuklil kiidusõnu kõikidele mängijatele. “Kuna erinevatel põhjustel jäid turniirist eemale 5-6 mängijat, siis enne turniiri kartsin, et skoorid tulevad suuremad. Meie alagrupp oli ka tugevam ning lisaks mõned pisivigastused sundisid tegema viimaseks päevaks vangerdusi koosseisus osas. Naiskond pingutas korralikult ja eriti hea oli vaadata, et noorematel mängijatel lisandus iga mänguga enesekindlust ja mängutarkust. Kokkuvõttes jään turniiriga väga rahule ja meie hooajaeelseks ettevalmistuseks oli see väga vajalik”.

Turniiri finaalis alistas RFS tulemusega 3:0 Saku Sportingu. Pronksmedalid kuulusid Riia FC Metta naiskonnale, kes alistasid rootslaste Ronneby BK.

FC Lootos koosseis turniiril: Karina Piirimaa (vv), Keidi Käis, Karmen Piirimaa, Lisethe Lanno, Kati-Karoli Silla, Ave-Lii Laas (k),  Indra-Liz Nemvalts, Kristin Kukli, Keitlyn Metsmaa, Ita Lillo, Kärt Hüdsi, Luiisa-Marleen Lepp, Marianne Veberson, Mae Lillo. Treener Kaido-Meinhard Kukli, esindaja Margus Lillo.

 

Turniiri avapäeva tulemused: 

Turniiril osalemist toetasid :

 

Lisa kommentaar