0 - 0
Full Time

Kokkuvõte

Turniiri kokkuvõte FC TÜ Fauna kodulehelt ….

13. märtsil toimus Põlvas Lootospargis Allegro Cup 2016, millest võttis osa ka Fauna/Santos ühisnaiskond. Turniir oli hea võimalus harjutada peagi algavaks liigahooajaks, kuna üle pika aja saime mängida 11vs11 ja üle välja. Lisaks meile ja kodunaiskonnale Põlva Lootosele võttis turniirist osa ka FC Elva. Päev varem oli osalemisest loobunud FC Ajax.

Ajaxi loobumise tõttu viidi kavas sisse muudatused ning iga vastasega tuli pidada kaks 2×20-minutilist mängu. Alustasime turniiri kohtumisega Põlva vastu. Avavärav ei lasknud end kuigi kaua oodata, kuid meie kahjuks avas skoori Põlva, kes üldiselt ka mängu domineeris. Nende avaväravale lisandus veel neli ning lõpuks olime sunnitud vastu võtma kindla 5:0 kaotuse.

Järgmises mängus Elvaga läks meil juba paremini. Avasime skoori, kui Ümiseja antud hea söödu vastaste trahvikasti realiseeris väravaks Emily. Mõne aja pärast saatis Emily vastaste väravavahi selja taha ka teise palli ning lõppskoori 3:0 vormistas Tiiger. Pärast väikest pausi pidasime korduskohtumise Põlva vastu, kes meie üle taas veenva võidu võttis, kuid seekord lasime endale lüüa vähem väravaid ja seisuks jäi 3:0. Turniiri lõpetasime teise mänguga Elva vastu, kus pidime leppima väravateta viiki.

Üks võit ja üks viik andsid meile neli punkti ning saavutasime seega turniiri täiseduga võitnud Põlva järel teise koha. Turniir oli hea võimalus veel enne hooaja algust näha, millised individuaalsed ja võistkondlikud aspektid meie puhul arendamist vajaksid. Naiste II liiga saab alguse 17. aprillil ning faunakate esimene kohtumine leiab aset Rakveres Tarva naiskonna vastu.

Fauna/Santos koosseis: Röövik, Ümiseja, Adrianna, Indra, Tiiger, Siil, Emalõvi, Helerin, Emily, Riiukukk, Suslik, Geko, Tuttpütt, Kirp, Helina.

Täpsem vaade

Kuupäev Aeg Võistlus Hooaeg Full Time
13. märts 2016 15:50 Allegro CUP 2016 2016 50'

Ground

Lootospark
Piiri 1a, Põlva, 63304 Põlva maakond, Eesti

Tulemused

Võistkond1st Half2nd HalfGoals
FC Elva(n)000
Tartu TÜ FC Fauna(n)000

FC Elva(n)

 

Tartu TÜ FC Fauna(n)