17.juuni kell 15, Kuressaare linaastaadion

FC Kuressaare – FC Lootos

22 : 0 (11:0)

Kohtunik: Viljar Pennert
Abikohtunikud: Argo Pruul, Karl Tiitson
Inspektor/Korraldusjuht: Robert Pajussaar
Kohtunike vaatleja :Robert Pajussaar

FC Kuressaare:

FC Lootos: Carlos-Mathias Vaher, Jürgen Juks, Rainer Jüriöö, Helander Vist, Sander Sellis, Remi Oper, Rene Oper, Karol-Ari Krimses, Risto Saarniit, Sten-Markus Meekler, Freddy Help.
varus: –
treener: Kaido Kukli
President: Kristjan Mäeots

Kiilu alt läbi vedamine oli vanadel meresõitjatel üks karmimaid proove, millest eluga õnnestus välja tulla vähestel. Täna sõitis FC Kuressaare nimeline viikingilaev üle Lootose nii, et ribad järel.
Karikamängu 1/64 finaalis täna Saaremaal käinud meeskond pidi oodatult tunnistama Meistriliigas pallivate saarlaste paremust. Mitmekohaline skoor oli ette aimatav, seda enam, et lahingusse tuli minna sisuliselt B koosseisuga. Valikuid oli tegelikult ainult kaks: anda loobumisvõit või minna oma saatusele vastu ja saada aimu kui kaugel asub põlvamaa jalgpall meeste Meistriliigast. Eemalejääjate nimekiri oli pikk: esiväravavaht Miko Saarniit, kapten Raigo Orti, keskväljamängijad Tauri Kolk, Andre Kukk ja Martin Adusoo, kaitsja Andres Bõkarev olid teada varem. Kristjan Kergandi ja Ranno Liivago vigastustele lisandus 24 h varem info, et isa surma tõttu jääb mängule sõitmata ka esiründaja Priit Rahuelu. Siin juures avaldab klubi Priidule sügavat kaastunnet !
Mängu protokolli leiab EJL kodulehelt. Tänu meestele, kes lahingu vastu võtsid. Kõik mis ei tapa teeb tugevamaks !

Lisa kommentaar