Laupäeval, 17.veebruaril osaleb klubi 2014 aastal sündinud poiste võistkond turniiril Võrus. Helios CUP 2024 turniiril osaleb kokku kaheksa võistkonda, kes jagatud kahe alagrupi vahel. Alagruppide kaks esimest selgitavad omavahel turnirii võitja ja medaliomanikud. Alagruppides kolmandale ja neljandale kohale platseerunud võistkonnad mängivad välja paremusjärjestuse kohtadele 5-8. Lootose noored said alagrupis kaks võitu ja kaotuse, mis viis nad poolfinaalis vastamisi B grupi võitnud korraldajate punase võistkonnaga. Vastased olid seekord paremad ja poiste viimane mäng turniriil oli kohtadele 3-4.

Treener Temari Nuuma: “Turniiri alustasime suure võiduga Tartu Heliose üle, kuid paraku pidime tunnistama kaotust Tartu Santosele. Tegime omad korrektuurid ning suutsime viimase alagrupi mängu võita, tänu millele jõudsime poolfinaali. Poolfinaalis kahjuks ei suutnud me oma võimalusi realiseerida ning pidime leppima kaotusega. 3-4. koha mängus võtsime aga ennast kokku ning näitasime selle turniiri parimat mängu. Väga hea meel poiste üle, et suutsime päris kindlalt viimase vastase üle mängida ning tulemuseks auväärne 3.koht!”

Lootos osales turniiril koosseisus:  Marten Lõhmus, Revo Lipmeister, Andero Nuuma, Aron Avikson, Robert Kähr, Robi Tobreluts, Hendrik Karuse, Mattias Metskaev, Egert Laanjõe, Revon Raha. Treener Temari Nuuma.

Mängud:
A1: FC Lootos vs Tartu FC Helios Kõrveküla 4:0
A2: FC Lootos vs Tartu WJK Santos  0:2
A3: FC Lootos vs Võru FC Helios kollane 1:0
kohamängud
poolfinaal:  FC Lootos vs Võru FC Helios punane 0:3
3-4 koht: FC Lootos vs FC Peipsi United jr.  3:1

LÕPPJÄRJESTUS

  1. Võru FC Helios punane
  2. WJK Santos
  3. FC Lootos
  4. FC Peipsi United jr.
  5. Kohtla-Järve JK Noova
  6. FC Helios Kõrveküla
  7. Võru FC Helios kollane
  8. FC Helios Kõrveküla II


I KOHT – FC Lootos kollane (foto: Indrek Käo/fclootos.ee)

Lisa kommentaar