25.oktoober kell 19, Lootospark. Naiste KV 1/8 finaal.

FC Lootos – Tallinna FC Flora II

0 : 2 (0:0)

Kohtunik: Mark-Oskar Arst,  abikohtunikud: Rico Puusaag, Lisandra Rannasto
pealtvaatajaid: 30
Ilm: +1C

väravad: 67`, 69`.Simona Põlismäe

FC Lootos: Mairit Laanesaar, 3-Elina Kahar, 7-Ave-Lii Laas(k), 8-Ita Lillo, 10-Kärt Hüdsi (76`.Helene Lumi), 11-Kristel Saadik, 14-Isabel Huma, 15-Mari Abel, 20-Kristin Kukli, 33-Marie Rahel Lail (89`.32-Ketlin Pindis), 99-Wanda Prost  .
Varus: 4-Helene Lumi, 23-Indra-Liz Nemvalts, 32-Ketlin Pindis.
Peatreener: Indrek Käo, füsioteraput: Anette-Laureen Linnuste

FC Flora II: Priske(vv), Martinson, Valk, Õispuu(Pets), Ivanova, Kuraksina, Paet(82`.Haavistu), Põlismäe, Väli, Pohlak, Smirnova(k).
Varus: Pets, Haavistu, Masing
Peatreener: Ljubov Maksimova, treener: Anastasija Zabello

Naiskond naasis peale kümnepäevast pausi taas väljakule, et Tallinna FC Flora duubelvõistkonnaga selgitada välja viimane veerandfinalist Eesti naiste 2023/24 karikavõistlustel.  Naiskonnad olid varem omavahel karikasarjas kohtunud kolm korda. Kõigist mängudest oli seni õnnestunud võitjana väljuda allegrodel. Täna see lõppes. Jahedat ilma trotsinud enam kui kolmekümne pealtvaataja ees, kelle seas ka alaliidu president Aivar Pohlak, mänginud võistkonnad alustasid kohtumist ilma igasuguse luuretegevuseta.  Mitmeid häid väravamomente tekitanud ja kaks karistuslööki kasutamata jätnud Lootos omas initsiatiivi, kuid vastaste väravavahi head tõrjed hoidsid külaliste värava puutumatuna. Flora proovis väravani jõuda pikkade pallidega üle ja läbi liinide mängides, aga Lootose kaitseliin sai nende pidurdamisega korralikult hakkama.  Poolajavileks olid tablool nullid ja kui kohati tundus, et on vaid aja küsimus kui kodunaiskond väravani jõuab, jäi lõpetamisest alatinatuke puudu. Teisel poolajal suurendas kodunaiskond survet vastastele väravale.  67. minutil teenis Flora karistuslöögi. Madalalt trahvikasti saadetud pall sai Lootosemängijatest rikošeti ja võttis suuna trahvikastist välja, kust Simona Põlismäe selle ühe puutega ristnurka põrutas.  Paar minutit hiljem kaotas kodunaiskond kesktsoonis palli ja  Simona Põlismäe poolt 40 meetrilt sooritatud kauglöök maandus taas Lootose väravas. Mängu viimasel veerandtunnil pani kodunaiskond vastase värava turmtule alla , aga florakate väravavahti ja väravaraame üle mängida ei suutnud. Naiskonna karikateekond on nüüdseks lõppenud ja nüüd tuleb valmistuda üleminekuturniiri mängudeks.

Järgmine mäng : 4.novembril kell 12:30 Tallinnas vs FC Ararat.

enne mängu:

Indrek Käo (kaaspeatreener): “Oleme seda mängu juba kolm korda ümber tõstnud, vast nüüd saab mängitud. Päris pikk paus on olnud vahepeal.  Et üleminekuturniiri mängud on ukse ees, siis eesmärgiks on saada võimalikult hea mäng, mille pealt hooaeg edukalt lõpetada. Järgmisesse ringi jõudmine oleks ainult boonuseks. ”

Ita lillo “Ilmateade lubab nulli lähedast ilma. Proovime oma selja taga ka nulli hoida. “

Lisa kommentaar