14.oktoober kell 12:30, Tabasalu Arena, naiste ML XXI voor.

Tabasalu JK – FC Lootos 

3 : 1 (1:1)

Kohtunik: Mark-Julius Pikat, Abikohtunikud: Madis Mäesalu, Oskar Neeme.
Pealtvaatajaid: 21
Ilm: +13C, tugev tuul, esimesel poolajal vihm

väravad:  35`.Natali Sigijane, 59`.Sandra Pärn, 90`.Laada Terešenkova – 45+3`. Kärt Hüdsi
hoiatused: 25`.Šilina (Tabasalu)

Tabasalu: Kork, Jaansen, Pajuviidik/78`.Boberg), Sigijane, Pööra(46`.Pärn), Kikkas(78`.Sööt), Šilina, Sarapik, Salei (78`.Karilaid), Staalfeldt, Terešenkova
Varus: Boberg, Pärn, Sööt, Karilaid.

Peatreener: Martin Tšegodajev, füsioteraput: Kersten Lõppe

Lootos: Mairit Laanesaar, 3-Elina Kahar, 7-Ave-Lii Laas(k) (73`.Helene Lumi), 8-Ita Lillo, 10-Kärt Hüdsi, 11-Kristel Saadik, 14-Isabel Huma (46`.32-Ketlin Pindis), 15-Mari Abel, 20-Kristin Kukli(86`.23-Indra-Liz Nemvalts), 33-Marie Rahel Lail, 99-Wanda Prost.  .
Varus: 4-Helene Lumi, 23-Indra-Liz Nemvalts, 32-Ketlin Pindis.
Peatreener: Kaido-Meinhard Kukli, kaaspeatreener: Indrek Käo, füsioteraput: Anette-Laureen Linnuste

Naiskond lõpetas käimasoleva hooaja põhiturniiri Tabasalu Arenal. Viimane külaskäik Tabasallu oli lõppenud meeldivate emotsioonide ja kolme punktiga. Tänast kohtumist domineerisid tugev tuul ja lausvihm. Kodunaiskond asus kohtumist 35`.minutil juhtima, kui nurgalöögist leidis pall tee väravasse. Poolaja kolmandal üleminutil viigistab Kärt Hüdsi mänguseisu.

Teist poolaega alustasid mõlemad võistkonnad vahetusega. Lootosel tuli viga saanud Isabel Huma asemele Ketlin Pindis. Tabasalul vahetas Sandra Pärn välja Keidy Pööra. See vahetus oli ka otsustav. Kui 58`.minutil päästab Elina Kahar väravajoonelt palli, siis järgennud nurgalöögist asuvad võõrustajad 2:1 juhtima.  59`.minutil ei suutnud Lootos korralikult koristada nurgalööki ja kümnelt meetrilt tehtud Pärna pealelöök maandus võrgus.  68.minutil suurepärane võimalus Elina Kaharil viigistamiseks, aga suunab nurgalöögist tulnud palli peaga napilt väravast mööda. 73.minutil Lootose vahetus. Kapten laas välja Helene Lumi sisse. viis minutit hiljem kolmikvahetus koduvõistkonnal. salei, pajuviidik, Kikkas välja, Karilaid, Boberg, Sööt sisse. 84`.minutil on Lootosel kasutada nurgalöök ja trahvikastis niidetakse jalust Kaha, paraku kuhtuniku vile vaikib. 86`.minutil teeb Lootos kolmanda vahetuse. Krstin Kukli asemel saab mängu indra-Liz nemvalts. Kohtumise viimasel minutil lendab Lootose trahvikastis väravavhile sisse Pärn, ent kohtunik Pikat näeb olukorras määrusterikkumist. Määratud penalti realiseerib Terešenkova. 3:1 jääb ka lõpptulemuseks ja võistkonnad lõpetavad põhihooaja vastavalt viiendal ja sitsmendal tabelireal.

Naiskonna järgmine mäng on 19.oktoobril kell 19:30, kui Tallinnas mängitakse esimeses üleminekumängus Esiliiga võitja, Lasnamäe FC Ajaxiga.

enne mängu …

Kaido-Meinhard Kukli (kaaspeatreener) – „Põhiturniiri viimane mäng, mis tabeliseisu enam oluliselt ei muuda. Tehes korraliku mängu, saame hea tunne üleminekumängudeks“.

Marie Rahel Lail – „ Tabasaluga on olnud põnevad ja tasavägised mängud. Sellel hooajal üks võit Tabasalule, teine meile. Vaatame siis kes seekord peale jääb “

Lisa kommentaar