10.september kell 12, Pärnu rannastaadion

Ühendnaiskond – FC Lootos

0 : 2 (0:1)

Kohtunik: Andrei Karhu abikohtunikud: Margus Leedo, Marcus Põder.
Pealtvaatajaid:
Ilm: +17C

Väravad: 22`.Kärt Hüdsi, 63`.Isabel Huma
Hoiatused:

Ühendnaiskond: Merit Lelov, Karina-Mirtel Dervojed, Anett Joandi, Marve Bessmertnõi, Merle Viidebaum, Anna-Liisa Joandi, Jane Mirjam, Mariette Leheroo, Teele Vespere, Rebeka Nora Jürgens, Alina Bilokon.
Varus: Jaanika Järve, Maive Jürmann, Hanna-Leen Üpraus, Arnika Ojala, Kaja Jaakson, Janne Roosme, Raheli Jürgenson.
Peatreener: .

Lootos: 1-Mairit Laanesaar, 14-Isabel Huma, 3-Elina Kahar, 13-Wanda Prost, 11-Kristel Saadik, 15-Mari Abel (19-Karina Piirimaa), 20-Kristin Kukli, 7-Ave-Lii Laas, 5-Marie Rahel Lail, 8-Ita Lillo(32-Ketlin Pindis), 10-Kärt Hüdsi(4-Helene Lumi).
Varus: 4-Helene Lumi, 9-Karmen Piirimaa, 19-Karina Piirimaa, 32-Ketlin Pindis.
Treenerid: Kaido-Meinhard Kukli, Indrek Käo, füsioterapeut: Anette Laureen Linnuste.

Naiskond mängis pühapäeval Pärnus Ühendnaiskonnaga. Omavahel olid selle hooaja mängud viigis.  Kumbki võistkond oli võitnud kodus. Täna saadi esimene võit ka võõrsil, Pärnus. Kärt Hüdsi esimesel ja Isabel Huma teisel poolajal löödud väravatest said kuuepunktimängu punktid tabelisse allegrod.

Mängu saab järelvaadata Soccernet TV kaudu  Ühendnaiskond vs Lootos 0:2 (0:1)

Keskkaitsja Wanda Prost lausus pärast 2:0 võitu Pärnu Vapruse ja Viljandi Tuleviku Ühendnaiskonna üle, et eelmises omavahelises kohtumises saadud valus kaotus lisas motivatsiooni.

“Oleme väga rahul. Oleme hakanud järjest paremini mängima, nii et võit oli meie ego tõstmiseks väga oluline,” lausus ta Soccernet.ee otseülekandes.

Augusti algul libisesid Lootosel omavahelises mängus punktid käest üleminutitel. “Seal juhtus selline asi, et vahel mõned inimesed eksivad. Sellest ka see värav. Aga meil oli kindlasti suur soov tõestada, et me oleme tugevuselt natuke paremad. Täna see õnnestus. Näeme vaeva, et hooaja lõpuks tabelis aina kõrgemale saada,” lausus Prost.

Kaitsja sõnul oli Lootose naiskonnal veel jalgades kolme päeva tagune karikamäng, aga sellest suudeti üle olla: “Kui siia tulime, siis kõik olid üsna sodid! Kindlasti annab muruplats ka väsimusele juurde, raske oli mängida, ag seda magusam see võit on.”

Järgmine kohtumine on naiskonnal 15.septembril. Kell 19 mängitakse Lootospargis lõuna-eesti derby.

enne mängu …

Kaido-Meinhard Kukli (kaaspeatreener) „Hetkel veel taastume raskest karikamängust, samas loodame väga, et seekord otsustavad mängu tulemuse mängijad, mitte kohtunikud. Läheme Pärnusse, nagu alati, hea emotsiooniga ja loodetavasti sünnipäevalaps Jüri Saar tuleb meile kaasa elama“.

Kärt Hüdsi “Eelmine mäng Ühendnaiskonnaga ei läinud meile soovitul viisil. Loodan, et kogu võistkond on järeldused teinud ja saanud peast selle mängu ning pühapäeval valmis uueks kuuepunkti lahinguks.”

Lisa kommentaar