29.juuli kell 20:30, Kalevi staadioni kunstmuruväljak

RUMORI CALCIO II – FC LOOTOS

3 : 0 (1:0)

Kohtunik: Kert Küttis  abikohtunikud: Mihkel Allemann, Ello Heiskonen

väravad:

1:0  44`.

2:0  59`.

3:0 84`.

Rumori Calcio II:

FC Lootos: Markus Villako, Rasmus Mathias Mõttus, Helander Vist, Jürgen Juks(k), Maik Kolats,  Carlos-Mathias Vaher, Stefan-Ander Ploom, Tauri Kolk, Kevin Keret Ojaste, Aleksandr Kuturin, Priit Rahuelu
Treener: Rauno Puusepp

Meeskond alustas ja ühtlasi ka lõpetas mängud Tipneri 2020/21 karikavõistluste 1/32 ringis täna. Tallinnas, Kalevi staadioni kunstmuruväljakul mängiti Rumori Calcio II nimelise ja enamuses välismaalastest koosnenud võistkonnaga. Lootosel pidid rahvusvahelisest kohtumisest eemale jääma mitmed mängijad. Kui poolkaitsjaid Andre Kukke, Martin Adusood ja väravavaht Roomet Kõivu takistasid mängule sõitmast töökohustused, siis kaitsja Rene Oper põdes külmetushaigust. Remi Operi hooaeg on  vigastatud hüppeliigese tõttu suure tõenäosusega lõppenud. Puudu olid veel mõned nooremad mängijad.

Meeskonnad varem omavahel kohtunud ei olnud ja tõenäosus tulevikus kohtuda ei ole samuti suur, kuna mängitakse eri tsoonides. Tänane mäng oli üsna võrdne, ainsa vahega, et kui vastased suutsid oma võimalustest mõned realiseerida, siis Lootos mitte. Meeskonna tänast mängu iseloomustab kõige paremini sõna koostöö puudumine. Kõik midagi tegid ja igaüks nokitses omaette kohati isegi asjalikult, aga meeskondlikku mängu ei olnud, ega tulnud, kuni lõpuni. Silma hakkas väga erinev treenituse tase, mis paistis teravalt välja olukordade lahendamistel ja rünnakute lõpetamisel. Palju tehti valesööte ja pallikaotusi, millest kolm lõppesid ka vastaste kontrate ja väravatega. Vastased lõid esimese vahetult enne avapoolaja lõppu. Lootos tuli teisel poolajal mängu tagasi, aga masendavalt kehvad rünnakute lõpetused ei viinud viigiväravani, vaid hoopis vastased said võimaluse edunumbreid suurendada. Meeskond siiski püssi põõsasse ei visanud ja hoolimata sellest, et mängiti vahetusteta, prooviti vastase väravani jõuda. Lõpu eel lõi koduvõistkond kontrast kolmandagi värava, mis ühtlasi lõpetas ka Lootose vastupanu. Kokkuvõttes pakuti hea tasemega ja lahtist Rahvaliiga jalgpalli. Kohalikud fännid said rõõmustada järgmisesse ringi pääsemise üle. Vastased olid viisakad ja kogu mäng kulges sõbralikus atmosfääris.

Pikalt aega põdemiseks ei ole. Juba  eeloleval laupäeval ootab meeskonda ees liigamäng FC Elva vastu.

Lisa kommentaar