22.veebruar kell 16:57, EJL jalgpallihall

Nõmme Kalju FC – FC Lootos

0 : 1 (0:0)

Mängu peakohtunik:  Katrin Õun, abikohtunikud : Helen Käosaar, Agathe Vega Rahula
väravad:
0:1 81`.Ave-Lii Laas

Nõmme Kalju FC : 12-Carmen Juurik, 13-Heidi melis, 97-Elen Pruuli, 55-Kelli Andermann, 7-Jaanika Küttim, 20-Mari Teppan (81`.15-Karolin Kormik), 18-Carmen Loime, 24-Maia Veldi (39`.11-Maarja Ormisson), 9-Marta Staalfeldt, 10-Kristiina Heinvars, 71-Laura Tamm  varus: 4-Arabella Järvet, 15-Karolin Kormik, 11-Maarja Ormisson treener: Fredo Cetulio

FC Lootos: 1-Karina Piirimaa, 31-Katrin Piirimaa (61`.22-Imbi Hoop), 5-Keidi Käis, 9-Karmen Piirimaa, 6-Kati-Karoli Silla (61`.17-Marianne Veberson), 12-Keitlyn Metsmaa (88`.24-Katariina Kinnunen), 7-Ave-Lii Laas (k), 23-Indra-Liz Nemvalts, 8-Ita Lillo, 10-Kärt Hüdsi, 20-Helene Lumi (61`.16-Sandra London) varus:  22-Imbi Hoop, 17-Marianne Veberson, 24-Katariina Kinnuen, 16-Sandra London, 0-Birgit Rammo, 0-Kristin Kukli.
treener: Kaido-Meinhard Kukli

Naiskond alustas täna hooaja ettevalmistavate kontrollmängude sarja. Avakohtumises oli EJL halliturniiril vastaseks värskelt Meistriliigasse edutatud Nõmme Kalju FC naiskond. Allegrode viimasest kohtumisest suurel väljakul oli möödunud üle kolme kuu ning parimat rivistust ei saanud treener Kaido Kukli saata väljakule tänagi. Pisivigastuste tõttu pidid kohtumist kõrvalt jälgima Kristin Kukli ja Birgit Rammo. Erinevate põhjustega jäid eemale ka Getter Lepp, Lisanne Tamm, Anette Laureen Linnuste ja Astrid Erik.  Debüüdi naiskonna eest tegid Marianne Veberson, Imbi Hoop ja Kati-Karoli Silla, viimane neist alustas mängu ka algkoosseisus. Kohtumise avapoolaeg lõppes väravateta ning pealelööke kogunes kahe võistkonna peale kokku vähem kui ühel käel sõrmi. Teisel poolajal tõstsid allegrod tempot ning enamasti kulges mäng vastaste poolel. Veerand tundi enne kohtumise lõppu tegi Lootos kolmikvahetuse. Lahkusid Katrin Piirimaa, Kati-Karoli Silla ja Helene Lumi. Väljakule said Marianne Veberson, Sandra London ja Imbi Hoop.  Muutus oli märgatav ning napp viis minutit hiljem asusid allegrod kohtumist

 kapten Ave-Lii Laasi väravast juhtima.

Söödu andjaks Imbi Hoop. Hetk enne seda ei vilistatud ära Kärt Hüdsi vastu trahvikastis tehtud viga. Võimalusi eduseisu suurendamiseks avanes veelgi, kuid palli rohkem väravasse saata ei suudetud. Hoopis vastased apelleerisid mõni minut enne kohtumise lõppu väravale, kuid see oli odav ning kohtumise peakohtunik Katrin Õun õnge ei läinud. Lootos vahetas veel välja Keitlyn Metsmaa, kes tegi teed Katariina Kinnunenile. Väravaid enam ei löödud ning tulemusega 1:0 kohtumine ka lõppes.

Treener Kaido Kukli tulemusele väga olulist tähtsust ei omistanud. “Kohati mängisime täitsa korralikult, aga kokkumängu saab kindlasti parandada. Hooaja alguseni on veel aega ja oluline oli testida uusi mängijaid”. Värava löönud kapten Ave-Lii Laas oma mänguga rahule ei jäänud ” Päris palju tuli sisse lihtsaid vigasid ja valesööte olukordades, kus me ei olnud isegi surve all. Aga eks hooaja alguses ongi natuke närvilisust ja kõik üritavad anda endast parima. Kokkumängu leidmisega läheb veel aega “.

Nädala pärast, 29.veebruaril, kell 15, mängib naiskond EJL hallis Pärnu Vaprusega.

7-8.märtsini osaleb naiskond Riias, kõrgetasemelisel rahvusvahelisel turniiril RIGA CITY CUP.

 

Lisa kommentaar