21.juunil andsid Benu Räpina haruapteegi töötajad klubi noortetreeneritele Katariina Kinnunenile ja Kristin Kuklile üle “Sajaga spordi eest” projekti raames saadud esmaabikohvri.

Kohver on suureks abiks klubi võistkondadele, mis nüüdsest võivad ennast võistlustel ja mängudel veelgi turvalisemana tunda. Klubi tänab  Benu apteeki toetuse eest !

Projekt “Sajaga spordi eest” 

“Meil tegutseb Eestis ligikaudu 2000 spordiorganisatsiooni, kus treenivad lapsed ja noored. Tore on näha, et katvus on hea ja paljud tegutsevad väiksemates piirkondades, kus teinekord püsivad need elus tänu kohalike treenerite suurele initsiatiivile, et pakkuda lastele vähemalt mingitki võimalust sportida,” rääkis apteegi tegevjuht Kaidi Kelt. “Loodame, et siinkohal on meie algatus ja korralikult varustatud esmaabikohver noortele sportlastele suureks toeks.”

Sportlase elu näitab, et isegi targalt treenides ei ole keegi kaitstud vigastuste eest, sest tegijal ikka juhtub. Keldi sõnade kohaselt on pädevad apteekrid treeningrühmade esmaabikohvreid komplekteerides silmas pidanud just noorte vajadusi.

“Noorte sportlaste ülekoormuse ennetamiseks või operatiivselt traumadega toimetulekuks leiab kohvrist vahendid väiksemate vigastuste ja marrastuste raviks, suureks abiks on tänapäevased haavahooldusvahendid, sealhulgas eri plaastrid ja sidemed, külmakompressid ja desinfitseerimisvahendid,” sõnas Kelt. “Innustame spordikoole ja -klubisid veel enam pöörama tähelepanu ja panustama laste ja noorte pikaajalisse heasse tervisesse.”

Esmaabikohvrit said taotleda eri alade treeninggrupid, olgu tegemist kergejõustiku, jalg-, võrk-, korvpalli või muu alaga. Taotlus tuli täita 10. maiks aadressil www.sajagaspordieest.ee.

460 sooviavaldaja seast valis ekspertžürii 20. mail  välja 100 treeninggruppi /-klubi, kes saavad isikliku esmaabikohvri.

Lisa kommentaar