Klubi U9 (s.2009 ja hiljem) poiste võistkonnad osalesid nädalavahetusel Tartus traditsioonilisel H.Otto mälestusturniiril.

Kahe võistkonnaga osalenud Lootose noortel tuli viietestkümne võistkonna konkurentsis võistelda lisaks eestlastele ka läti ja venemaa noorte jalgpalluritega. Klubi I võistkond mängis alagrupis B. Seljatati eesti võistkonnad FC Santos White (9:0), FC Ülenurme (6:0) ja Rakvere Tarvas (6:0). Kaotus alagrupi võitjalt, Pihkva Strela tähendas alagrupis teist kohta ning mänge kohtadele 4-6. Selles grupis alistati lätlaste Marupe (3:0) ja tugev Nõmme Kalju 3:1. Kokkuvõttes poistele väga tubli neljas koht.

Mängukogemuse saamise mõttes oli väljas ka II koosseis, kes mängis alagrupis C ja pidi katused vastu võtma Tartu JK Tammeka, Tallinna FC Flora, Pskov 747 ja Marupe SC käest.  Mängus kohtadele 13-15. võideti FC Santos White ning lõpetati neljateistkümnendana.

Turniiri külastanud klubi president Kristjan Mäeots võttis poiste esituse kokku : ” Turniir oli poistele kogemuste poolest rikas, sest saime mängida kaugema nurga võistkondadega, kellega tavaliselt ei kohtu. Palju kogemusi saadi sellest, et tuleb võidelda lõpuni, et piisab ainult ühest kaotusest turniiril ja jääda medalikonkurentsist välja. Meie põhivõistkond oli väga tubli ja võitlesi lõpuni. Kaotati ainult üks mäng (hilisemale turniiri võitjale Pihkva Strela). See annab meie poistele ainult indu juurde, et järgmist kohtumist tahame juba võita.”  “Lootos II, kes saavutas 14.koha käis turniiril kogemusi otsimas, kuna meeskond on vähem trennis ning turniiridel käinud. Siit on ainult edasi areneda, sest poisid on igati innukad ja tahtmist täis. Tänud ka kaasas olnud lastevanematele, kes poistele ja treener Avole igati toeks olid” lisas president kokkuvõtteks. 
Võistkonnad mängisid koosseisus:
FC Lootos I:  Sten Hiir, Ronald Kiidron, Adelhein Kikas, Renaldo Malm, Kristofer Mandel, Martin Mäeots, Mihkel Padar, Kerdo Roodes, Hendrik Tuul, Virmo Vigel,
FC Lootos II :  Tim Rasmus Hõbemägi, Anton Jermohhin, Raigo Kaar, Markkus Kokkmaa, Karel Mathias Kösler, Eerik Lutsar, Enriko Lutsar, Sten Rasmus Mark, Hans Kristian Pastak, Ruudi Tobreluts, Kaspar Tühis, Jakob Veski. treener Avo Jakovits

Lisa kommentaar