8.september kell 14:30 Tallinn, TU16 XVI voor

JK Tallinna Kalev – FC Lootos

2 : 3 (2:1)

Kohtunik: Hans Oliver Kuuse
pealtvaatajaid: 14
ilm: +20C
väravad:  27`, 38´Melaniia Bondar – 17`, 51`, 77`Anette Oidekivi
hoiatused: 49`.Noormaa (T.Kalev)

JK Tallinna Kalev:
varus:
Treenerid:

Lootos: 98-Hanna Lisete Sellis, 6-Kirke Lepp,  7-Eleanor Lutsar(k), 9-Gerlin Zoludev, 10-Helene Hioväin, 14-Anette Oidekivi, 15-Mari Nagel, 16-Kairi Tobreluts, 17-Marie Viese(k)
: 1-Miialii Rinne, 5-Krisete Külm, 8-Gete-Ly Vija, 11-Britt-Marii Vija, 13-Kätilii Rannula,
Treenerid: Ave-Lii Laas ja Indrek Käo

Tüdrukute U16 võistkond külastas vanavanemate päeval pealinna, et mängida sellel hooajal viimast korda JK Tallinna Kalevi eakaaslastega. Senised kolm mängu oli õnnestunud noortel allegrodel võita. Võideti ka täna, aga võit tuli väga raskelt. Anette Oidekivi viis noored allegrod karistuslöögist 17`minutil juhtima. Seejärel aga tehti ridamisi individuaalseid eksimusi, mille tulemusena vastased poolajaks 2:1 juhtima asusid.

Teiseks poolajaks olid allegrod ennast kokku võtnud ja mängitud oli napp neli minutit kui Helene Hioväinu vastu tehtud vea eest teeniti penalti. Eleanor Lutsari löök oli küll täpne, aga väravavahi jaoks piisavalt nõrk, et see tõrjuda. Kaks minutit hiljem oli viik majas ja oma teise värava sai kkirsete Külma söödu järel kirja Anette Oidekivi. Edasi läks mäng ainult ühes suunas, ikka koduvõistkonna värava poole. Pall leidis tee võrku siiski vaid korra. 77`.minutil oli taas autoriks Anette Oidekivi.

Võistkonna järgmine mäng viib allegrod taas pealinna. 14.septembri keskpäeval mängitakse Nike Arenal kohaliku FC Floraga.

Lisa kommentaar