Eesti – Slovakkia Rahvuste liiga C-divisjoni kohtumine algab A. Le Coq Arenal neljapäeval kell 21.45.

Eesti meeste koondis alustab 5. septembril uut Rahvuste liiga hooaega, kui A. Le Coq Arenal minnakse vastamisi Slovakkiaga. Tegevused staadioni ümbruses algavad kell 19.00.

Festivaliala avatakse staadioni kõrval kell 19, kus loob meeleolu DJ QRX. Lisaks DJ-le tervitab seal külalisi maskott Siil ning tühjade kõhtude ja joogipoolise eest kannab hoolt Amps ja VLND Burger. Festivalialalt leiab mitmeid põnevaid atraktsioone, kus saab panna proovile oma täpsuse ja osavuse. Samuti ootab jalgpallisõpru fännikaup, mida saab soetada festivalialal asuvatest müügitelkidest. Alal liiguvad ringi ka jalgpalliliidu vabatahtlikud, kes müüvad mängukavasid ja värvivad soovijatel põsed sinimustvalgeks.

Koondised alustavad mängueelse soojendusega kell 21.00 ning kohtunik annab avavile kell 21.45. Mängu avatseremoonial, mis algab kell 21.30, esitab Eesti hümni segakoor HUIK! peadirigent Ode Pürgi juhatamisel.

Eesti meeste koondisele annavad Slovakkia vastu oma toetuse väljaku ääres pallilastena Tallinna FC Levadia noored. Koondislasi saadavad väljakule Põhja-Tallinna JK Volta ja FC Nõmme Unitedi noormängijad.

Lisa kommentaar