24.august kell 12:30, XV voor,  Lootospargis

FC Lootos – FC Ararat

1 : 5 (0:3)

Peakohtunik: Kristjan Kattus, abikohtunikud: Kevir Tamm, Norman Pulk
pealtaatajaid: 50
ilm: +21C

väravad: 32´.Helene Leht (ov), 61`.Kärt Hüdsi  – 3`A.Južaninova, 16`L.Ghazaryan, 46`,81`.V.Asatryan.
hoiatused:

FC Lootos: 19-Mairit Laanesaar(vv), 3-Elina Kahar, 4-Helene Leht, 7-Ave-Lii Laas(k), 9-Anette Laureen Linnuste, 10-Kärt Hüdsi, 14-Isabel Huma, 17-Kätriin Altsaar (72`27-Luiisa Marleen Lepp), 20-Kristin Kukli, 23-Indra Liz Nemvalts, 32-Ketlin Pindis.
varus: 27-Luiisa Marleen Lepp
Peatreener: Kaido-Meinhard Kukli, füsioterepeut: Indra Aru

FC Ararat: 1-Elizaveta Petrova(vv), 5-Sofia Priidemann, 7-Arina Uzjukina, 9-Jelisaveta Južaninova, 11-Anastasija Južaninova(vv), 15-Darina Kudjavnina, 21-Anastassija Pikko(46`Viktoria  Pletšenko), 23-Ilona Savitskaya, 43-Maria Sakhinova, 71-Luiza Ghazaryan, 77-Veronika Asatryan varus: 23-Regina Ivanova(vv), Viktoria  Pletšenko, Alisa Aksubajeva
Peatreenerid: Liana Hayrapetyan ja Manuk Sargsyan,  füsioterapeut Georgi Juhnev

Naiskond võõrustas täna kodusel Lootosparkil tallinna FC Ararati. Vastased asusid kohtumist poolajaks 3:0 juhtima ja võitsid mängu suurelt 5:1. Lootose auvärava lõi 61`.minutil oma 151. mängus Kärt Hüdsi. Omavahel on võistkonnad nüüdseks kohtunud kuuel korral. Lootosel on üks ja Araratil kaks võitu. Ülejäänud kolm mängu on lõppenud tulemusega 1:1.


Pildil: klubi juhatuse liige Jürgen Juks ja 150. mängu naiskonnas mänginud Kärt Hüdsi,
auhinda vastu võtmas. Foto: Jagne Roodes (fclootos.ee)

Naiskonna järgmiseks vastaseks on valitsev meister ja liigatabeli liider Tallinna FC Flora, kellega kohtutakse 29.augustil kell 19, Tallinnas Lilleküla harjutusväljakul.

enne mängu …

Peatreener Kaido-Meinhard Kukli: ” Araratiga mäng tuleb kindlasti väga füüsiline. Kuigi meie read on hõredad, proovime neile kodus lahingu anda.“

Kätriin Altsaar (poolkaitsja): “Tuleb kindlalt põnev mäng. Kuna ise olen varem Esiliigas mänginud mitu hooaega Ararati vastu, siis isiklikult tean ka natuke rohkem nende mängustiili ning üritan enda teadmistega ka rohkem oma tiimi aidata.“

Liana Hayrapetyan:  “Oleme eelseisvaks kohtumiseks valmis ja ootame tõsist vastupanu. Teame, et Põlva mängib alati täie pühendumusega, eriti omal väljakul. Püüame näidata oma parimat jalgpalli ja teeme kõik endast oleneva, et saavutada positiivne tulemus ja viia koju 3 punktid.”

Arina Uzjukina: Valmistume eelseisvaks kohtumiseks eesmärgiga näidata oma tõelist mängutaset. Viimane kohtumine oli raske ja tegime kõvasti tööd, et puudused parandada ning oleme valmis edasi minema. Ees ootab vääriline vastane ning oleme kindlameelselt oma jõudu ja meeskonnavaimu demonstreerimas.

Lisa kommentaar