10.august kell 12:30, Lootospargis  Meistriliiga XIII

FC Lootos – Tartu JK Tammeka

1 : 4 (0:2)

Peakohtunik: Veiko Meitern, abikohtunikud: Mattias Rootalu, Mattias Tääts
pealtvaatajaid: 45
ilm: +18C
väravad: 77`.Isabel Huma – 6`.Rannasto, 37`.Merisalu, 60`.Liik, 80`.Õun
hoiatused: 72`.Anna-Martha Reino (Tammeka)

FC Lootos: 19-Mairit Laanesaar, 3-Elina Kahar, 7-Ave-Lii Laas(k), 9-Anette Laureen Linnuste, 10-Kärt Hüdsi (84`.21-Kati-Karoli Silla), 11-Kristel Saadik, 14-Isabel Huma, 20-Kristin Kukli, 23-Indra Liz Nemvalts(73`.4-Helene Leht), 32-Ketlin Pindis, 33-Marie Rahel Lail
varus: 4-helene Leht, 21-Kati-Karoli Silla
Peatreener: Kaido-Meinhard Kukli, füsioterepeut: Indra Aru

JK Tammeka: 19-Teder, 3-Repkin, 6-Kala, 9-Lillemets, 11-Merisalu(46`.5-Tamm), 15-Kraus(76`. 2-Mugu), 16-Reino, 23-Viik(62`.7-Rodi), 26-Kiivit, 30-Rannasto (62`.17-Õun), 77-Kelli(76`.21-Erik)
varus: 29-Koskor, 2-Mugu, 5-Tamm, 7-Rodi, 8-Aduson, 17-Õun, 21-Erik
peatreener: Kaivo Sang,

Naiskond mängis laupäeval kodusel Lootospark staadionil lähirivaali – Tartu JK Tammekaga. Seekordne Lõuna-Eesti derby kandis järjekorranumbrit 46. Kohtumine jäi viimaseks endisele allegrole Liisa Merisalule, kes mängis avapoolaja ja lõi oma kunagise koduklubi väravasse ka ühe palli. Järgmisest nädalast siirdub Liisa mängima taani esiliigasse, FC Thy-Thistedi võistkonda. Lisaks Merisalule lõi avapoolajal Tammeka kasuks värava Lisandra Rannasto ja poolajaks juhtisid tartlannad 2:0.

Teisel poolajal suurendas  Viktoria Liik vastaste eduseisu 3:0 peale, misjärel järgneva veerand tunni järrel tegid võistkonnad kokku viis vahetust. Tammeka võttis 62.minutil välja mõlemad väravalööjad (Liik ja rannasto), kelle asemel sekkusid Rodi ja Õun. Kümme minutit hiljem teenis Reino kollase kaardi ja Lootosel tuli 73.minutil Indra Liz Nemvaltsi asemel mängu Helene Leht. 76.minutil tammekalt veel kaks vahetust: Kraus ja Kelli välja, Mugu ja Erik sisse. Minut hiljem oli täpne Isabel Huma. Nädala keskel karikamängus allegrod juhtima viinud Huma jaoks oli see Meistriliigas alles esimeseks tabamuseks. Kolm minutit hiljem suurendas Õun vastaste eduseisu taas kolmeväravaliseks. 84.minutil tuli Kärt Hüdsi asemel mängu Kati-Karoli Silla. Väravaid rohkem ei löödud ja 46. derbymängu võidu viisid vastased Taaralinna.

Naiskonna järgmiseks vastaseks on Viimsi JK, kellega mängitakse 18.augustil, Lootospargis.

enne mängu …

Kaido-Meinhard Kukli : ” Kuigi meil on kooseisuga keerulised ajad, proovime naabritele väärilist vastupanu osutada, ikkagi derbimäng”

Indra Liz Nemvalts: “Mäng tuleb võitluslik, kuna vastased ei anna meile midagi kergelt. Põhiline on mängule minna positiivselt meelestatud olekuga ja anda endast kõik!”

Peatreener Hannes Värs : “Meie hooaja esimene mäng Põlva vastu oli väga avatud, võimalusi oli mõlemal poolel. Eesmärk eelolevas kohtumises on mängu veelgi paremini kontrollida ning tekitada kasti lähistel võimalikult häid olukordi väravate löömiseks.”

Lisa kommentaar