3.august kell 12:30, Tabasalu Arena.  XII voor

JK Tabasalu – FC Lootos

6 : 2 (4:1)

Kohtunik: Gunnar Nuuma, abikohtunikud: Ekke Kivistik, Andreas Birk
pealtvaatajaid:
ilm: +19C
väravad:   18`,23`,39`,43`,56`,64`. – 5`.Kärt Hüdsi, 85`.Ave-Lii Laas

JK Tabasalu: Kork(46`.Kõrran), Illison(61`.Jaansen), Melis(61`.Tammeveski), Pajuviidik, Pärn(46`.Pööra), Kikkas, Šilina, Sarapik, Salei, Staalfeldt, Tereštšenkova(61`.Ränk)
varus: Kõrran, Ränk, Jaansen, Pööra, Tammeveski
Treener: Valeri Makarov, füsioterepeut Kätlin Laurson

FC Lootos: 19-Mairit Laanesaar(vv), 3-Elina Kahar,  4-Helene Leht, 7-Ave-Lii Laas(k), 10-Kärt Hüdsi, 11-Kristel Saadik, 9-Anette Laureen Linnuste, 14-Isabel Huma (88`.33-Marie Rahel Lail), 20-Kristin Kukli, 23-Indra Liz Nemvalts,  34-Eleri Pärna.
varus: 33-Marie Rahel Lail
Peatreener: Kaido-Meinhard Kukli, füsioterepeut: Iris Nurmsoo

Naiskond jätkas mängudega Meistriliigas. XII vooru mänguks sõideti külla tabelis esikolmiku koha pärast heitlevale Tabasalule. Kevadringis olid vastased Lootospargist lahkunud suure 7:0 võiduga. Seekord nägid pealtvaatajad lausa kaheksat väravat, kuid mäng ei käinud ühte väravasse. Kohtumise viiendal minutil viis Kärt Hüdsi allegrod juhtima. Helene Leht tegi pika audi sisseviske ja eesti koondise väravavahi, Karina Korkiga, silmitsi pääsenud Hüdsi lükkas puurivahi jalge vahelt palli võrku. Kodunaiskond vastas veerandtunni möödudes, pöörates viie minutiga kaotusseisu Laada Tereštšenkova ja Anette Salei väravatest edunumbriteks. Poolaja lõpu eel lisasid Sandra Pärn ja Salei kaks tabamust kodunaiskonna kontole, viies võistkonnad vaheajale seisul 4:1.

Teise poolaja alguses tegi kodunaiskond kaks vahetust. Kork ja Pärn välja, Kõrran ja Pööra sisse. 56.minutil ei saanud Lootose kaitseliin hakkama Marie Heleen Lisette Kikkase paremalt äärelt läbimurdega ja ääreründaja lõi seisuks 5:1. 61`.minutil Tabasalult kolmikvahetus  Ilison, melis, Tereštšenkova välja, Jaansen, Tammeveski, Ränk sisse. 64.minutil teenisid vastased trahvikasti joonel karistuslöögi, mille Pajuviidik ka realiseeris. 85.minutil teenis Lootos vastaste kolmandikul karistuslöögi, kui Šilina oli jõhkra veaga maha võtnud Isabel Huma. Kapten Ave-Lii Laasi karistulöögi tõrjumisega ei saanud kodunaiskond hakkama ja seis tablool muutus 6:2.  Huma vigastus tal enam jätkata ei võimaldanud ja 88.minutil sekkus  vahetusest mängu Marie Rahel Lail. Rohkem väravaid ei lisandunud ja kodunaiskond tõusid võiduga liigatabelis teisele kohale. Vigastuste kriisis vaevlev Lootos loodab mõnede mängijate naasmisele lähinädalatel, lisaks on plaanis paari uue mängija lisandumine augustis avanevas üleminekuaknas.

naiskonna järgmiseks vastaseks on tallinna FC Levadia, kellega mängitakse Lootospargis 7.augustil toimuvas naiste karikavõistluste 1/16 finaalis.

enne mängu …

Kaido-Meinhard Kukli: “Tabasalu on võimsas hoos. Kas me suudame neid kuidagigi pidurdada…. Loodame leida varajasest tõusmisest värskuse ning nende koduväljakul väärilist vastupanu osutada.”

Eleri Pärna “Ees on ootamas raske mäng kus meil tuleb kindlana hoida oma keskvälja ja kaitseliini, et mitte lasta vastasel ennast positsioonidelt välja viia. Ja kindlasti tuleb pöörata tähelepanu ka standardolukordadele.Tuleb vastu pidada ja loodetavasti saame ise ka paar olukorda”

JK Tabasalu mängija Melani Lisandra Kõrran: ” Eelmisest mängust saime ainult positiivsust, kuid Põlva on meile näidanud väga häid mänge. Kindlasti anname endast parima ja jätame võidu koju. Tuleb põnev lahing. Koos suudame rohkem.”

 

Lisa kommentaar