7.september kell 20, Lasnamäe SK kunstmuruväljak

Tallinna FC Ararat – FC Lootos

0 : 2 (0:1)

Kohtunik: Timo Sujev abikohtunikud: Jolanta Petraitis, Helis Valk.
Pealtvaatajaid: 48
Ilm: +16C

Väravad:  45+2`, 60`.Kärt Hüdsi
Hoiatused:  18`.Darina Kudjavnina, 35`Anastasija Južavninova, 38`.Veronika Asatryan, 80`.Luiz Ghazaryan(kõik Ararat)  – 88`.Kärt Hüdsi(Lootos)

Ararat: Elizaveta Petrova, Sofia Priidemann (82. Alesja Zub), Valeria Sampetova, Maria Sakhinova, Varonika Asatrjan, Jelizaveta Južaninova, Ilona Savitskaja, Luiza Ghazarjan, Anastasija Južaninova, Darina Kudjavnina (61. Arina Uzjukina), Darja Uzjukina.
Varus: Agnia Pissareva, Alesja Zub, Arina Uzjukina, Anna Movtšan, Alisa Aksubajeva, Anastassia Pikkov, Katerõna Hutak.
Peatreener: Lyana Hayrapetyan, treener: Manuk Sargsyan, tegevjuht Harutjunjan, arst Belogorodsev, väravavahtide treener: Pavel Londak.

Lootos: 1-Mairit Laanesaar, 14-Isabel Huma, 3-Elina Kahar, 99-Wanda Prost, 11-Kristel Saadik, 15-Mari Abel, 20-Kristin Kukli, 7-Ave-Lii Laas, 33-Marie Rahel Lail, 8-Ita Lillo, 10-Kärt Hüdsi.
Varus: 6-Hanna Parv, 23-Indra Liz Nemvalts, 32-Ketlin Pindis.
Treenerid: Kaido-Meinhard Kukli, Indrek Käo, füsioterapeut: Anette Laureen Linnuste.

Naiskond mängis neljapäeval karikavõistluste 1/16 mängu. Pealinnas toimunud kohtumise võõrustajaks oli Esiliiga liidrite sekka kuuluv FC Ararat. Vastased olid tabelikohale vääriliselt aktiivsed ja allegrodel tükk tegemist, et oma mäng käima saada. Avapoolaja teisel üleminutil sai Kärt Hüdsi vasakult äärelt läbi murdnud Kristin Kuklilt hea söödu ja võistkonna esiründaja vajutas kümnelt meetrilt palli ühe puutega alumisse vasakusse väravanurka. Seisul 0:1 siirdusid võistkonnad poolajale. Teist poolaega alustas taas aktiivsemalt kodunaiskond. Ja taas oli Lootos, kes skooris. 60.minuti võttis Kärt trahvikasti kaare taga palli alla, pööras ja kõmmutas nahkkera ristnurka. 0:2. Vastased üritasid auväravat ja Mairit Laanesaarel koos kaitseliiniga olid jalad tööd täis. Lootose poolelt avanesid head võimalused seisu suurendamiseks Ita Lillol ja Marie Rahel Lailil, aga seis püsis lõpuvileni ja 1/8 finaalis võõrustab naiskond Lootospargis FC Flora duublit.

enne mängu:

Indrek Käo (kaaspeatreener) – „ Karikamäng on alati üks suur loterii, eriti naistejalgpallis. Palju sõltub kellega mängitakse, kus mängitakse, millal mängitakse, kes on kohtunikud ja milline on võistkondade hetkevorm. Vastase kohta meil palju teada ei ole aga hetkevorm tundub neil olevat hea. Liigas on nad mängimas esikolmiku kohtadele. Võistkonnas on palju noortekoondislasi ja väravate löömisega tundub, erinevalt meist, probleeme ei paista olevat. Loodame, et õnnestub oma hetke parima koosseisuga anda tugev lahing ja ootame põnevusega milline on hetkel tasemevahe Esiliiga tipu ja Meistriliiga lõpu vahel“.

Ave-Lii Laas – „ Arvan, et tuleb päris raske mäng. Vastane on meile täiesti võõras, mistõttu ei tea me mida oodata. Kuid proovime siiski mängida enda tugevuste peale ja võitleme edasipääsu nimel viimaste minutiteni“

karikavõistluste 1/8 finaalid:

Viimsi JK (N) – FC Elva (N) – 05.10.2023 kl 19.00, Viimsi staadion

JK Tallinna Kalev II (N) – Pärnu JK Vaprus ja Viljandi JK Tulevik ÜN (N) – 11.10.2023 kl 19.00, Kalevi Keskstaadioni kunstmuruväljak

Põlva FC Lootos (N) – Tallinna FC Flora II (N) – 05.10.2023 kl 19.00,  Lootospark

Tartu JK Tammeka (N) – Lasnamäe FC Ajax (N) – 11.10.2023 kl 19.00, Tartu Sepa jalgpallikeskuse kunstmuruväljak

 

Lisa kommentaar