Laupäeval ja pühapäeval alustasid mängudega Eesti Jalgpalli Liidu noorteturniiridel klubi 2014 aasta sündinud laste võistkonnad. Temari Nuuma juhendatavad osalevad võistkondadega U10 B ja C taseme turniiridel.

Laupäeval, 27.mail osales FC Lootos II võistkond U-10 C-taseme võistlustel Tartus, Holmi jalgpallipargis. Avavõistlus läks väga hästi. Neljast mängust saadi neli võitu ning endale ei lastud lüüa ühtegi väravat.
.
Võistkond mängis koosseisus: Revon Raha, Roonland Kõrgemäe, Egert Laanjõe, Andri Oinberg, Robi Tobreluts, Romet Koppa, Richard Rohelpuu, Anete Koppel, Mattias Metskaev. Treener Temari Nuuma.
.
MÄNGUD: 
FC Lootos II vs Tartu WJK Santos Must 1:0 – Egert
FC Lootos II vs Rakvere JK Tarvas Kollane 1:0 – omavärav
FC Lootos II vs Pärnu JK Vaprus Must – 7:0 – Egert x3, Richard x3, Mattias
FC Lootos II vs Kohtla-Järve FC Storm – 4:0 – Mattias, Anete, Richard, Revon
.
Treener Temari Nuuma: ” Kõik mängijad, kes olid kohal, olid väga tublid. Väga-väga hea pingutus kõikide poolt. Suutsime seekord kõik mängud võita. Suurt rõõmu teeb see, et meile ei löödud ühtegi väravat. Saime kaitses väga hästi hakkama ning samas suutsime ees lüüa omad võimalused ära.”
.
28.mail osales FC Lootos I U-10 ENMV B taseme 1.turniiril Võrus, Barrus Arenal. Osales viis võistkonda. Kokku oli 4 mängu, mis kõik õnnestus ka võita. Temari Nuuma: “Kõik mängud olid väga võrdsed, oleks võinud minna nii ühele kui ka teisele poole, aga seekord suutsime ikkagi lõpuks võidud ise ära võtta. Poistelt väga-väga hea pingutus. Suutsime mängida söötu, tekitasime olukordi ning kaitses mõned üksikud vead, aga üldiselt saab turniiriga rahule jääda. Meeldis, et suudeti mänguplaanist kinni pidada ning läbi selle õnnestus meil ka mitu väravat lüüa.”
.
Võistkond osales koosseisus: Marten Lõhmus, Revo Lipmeister, Jarko Maidla, Andero Nuuma, Robert Kähr, Villem Volt, Hendrik Karuse, Kenert Haidak, Henri Hallap, Tristjan Uiboaid, Aron Avikson. Treener Temari Nuuma.
.
MÄNGUD: 
Lootos I vs Tartu FC Helios Punane 2:1 – Hendrik, Tristjan
Lootos I vs Tartu FC Helios Lähte 1:0 – Robert
Lootos I vs Võru FC Helios 3:2 – Hendrik, Revo, Villem
Lootos I vs Elva 3:1 – Hendrik x2

Lisa kommentaar