14.oktoobril andsid Peetri talutehnika OÜ esindajad Indrek Pungar ja Keit Kruusa Jalgpalliklubi Lootos tegevjuhile Indrek Käole üle Lootospargi hoolduseks tellitud minitraktori “Branson”. Saksamaalt saabunud masin õnnestus jalgpalliklubil Lootos soetada Põlvamaa Partnerluskogu poolt heaks hinnatud LEADER meetme 3 “Heakorrastatud ja turvaline elukeskkond” toel.

Seadme kogumaksumuseks kujnes 16 400 eurot, millest klubi kattis omafinantseeringuna  12330 eurot. Ülejäänud osa finantseerib Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Amet LEADER meetme toetusena.

“Lootose jaoks on täna väga oluline päev. Oma hooldustehnikast oleme unistanud ammu. Lootospargi uus kate vajab pidevat ja regulaarselt hooldust ja selle tagamiseks peavad endal olemas olema kõik vajalikud vahendid. Kunstmuruhari oli meil soetatud varem, nüüd siis ka traktor. Tänan Peetri talutehnika tublit kollektiivi, kellega suhtlemine ja meile sobiva tehnika leidmise protsess väga sujuvalt möödus. Nüüd peaks olema üks viimased kivisid klubi alusmüüris paigas ja saame senisest rohkem jalgpalliseemet maakonda külvata” kommenteeris värsket ostu klubi tegevjuht Indrek Käo

“Meil on hea meel, et õnnestus teha pakkumine ja jõuda lepinguni just oma maakonna ettevõttega. Lootos on suur klubi ja teab mida soovib. Neil olid omad vajadused korralikult läbi mõeldud ja meil jäi üle vaid sobiv tehnika välja pakkuda” ütles kommentaariks Indrek Pungar.


Foto: Kevin Käo

 

 

Lisa kommentaar