23.mail alustab klubi võistkondadest esimene Eesti 2020 aasta jalgpallimeistrivõistlusi klubi esindusmeeskond. Võistkond osaleb III liiga lõunatsoonis ja avakohtumiseks sõidetakse Tartusse, et kell 19 Sepa staadionil võtta mõõtu JK Tammeka IV koosseisult.

Enne avakohtumist andis LootosMediale lühiintervjuu meeskonna peatreener Rauno Puusepp.

LM: Kuidas on möödunud meeskonna hooajaeelne ettevalmistus ?

RP: “Hooaja ettevalmistus on jäänud lühemaks kui tavaliselt. Aga pole ühtegi võistkonda Eestis, kes oleks saanud plaanipäraselt hooajaks valmistuda. Oleme kõik võrdses seisus selles mõttes. Palju loeb see kes kui palju eriolukorra ajal individuaalselt panustas.”

LM: Kui palju jäi plaanitust teostamata ja mis põhjustel ?

RP “Eks ikka võistkondlik tegutsemine ja mängu tunnetus. Ühe treeningmängu saime enne koroona jõudmist pidada aga see oli juba ammu.”

LM: Kuidas on läinud meeskonna komplekteerimine ? Kes on liitujad, kes lahkujad ? Kuidas on olukord vigastatud mängijate ja puudujatega ?

RP: “Priit Rahuelu on taasliitunud ja Roomet Kõiv teise väravavahina. Võib olla lisandub veel mõni mängumees. Paar noort on lahkunud ka. Võistkonna tuumik on jäänud suures plaanis samaks. Kaks mängijat jäävad esimesest mängust eelmise hooaja kaartide tõttu eemale, tauri Kolk saabub välismaalt ja peab mõne aja veetma veel karantiinis”.

LM: Mida algavalt hooajal ootad ?

RP: “Ootan et mängijad leiaksid sagedamini tee trenni ja kõva arengut noorte mängijate hulgast.”

LM: Mitu punkti ja mitmendal tabelikohal leiab meeskonna hooaja lõpuks ?

RP: “Pole küll selgeltnägija aga ehk lõpetaks tabeli keskel ja 30 punktiga.”

LM: Aitäh ! Edu hooajaks ja eelseisvaks avamänguks Tammeka vastu!

Meeskonnaga liitunud : Remi Oper, Roomet Kõiv  

Meeskonnast lahkunud: Robin Heinsoo, Henri Muug, Margus Nemvalts, Arned Parman, Sander Sellis

 

Esimeses kaheksas mängudevoorus on meeskonnal 3 kodumängu ja 5 võõrsilmängu.

Kolmanda liiga lõunatsoonis osaleb kokku 12 võistkonda, kes omavahel mängivad kodus-võõrsil printsiibil 22 mängu. Teise liigasse tõuseb liiga võitja. Neljandasse liigasse langevad kaks viimaseks jäänud võistkonda, kümnendaks jäänud võistkond peab liigasse püsimajäämiseks mängima üleminekumänge.

Lisa kommentaar