Klubi rahvaliiga naiskond, Lootose Vutid tegi avalöögi 2022 hooajal. Kodusel Lootospark staadionil võeti vastu Puhja SK Barca.

22.mai kell 17 naiste Rahvaliiga 1.voor

LOOTOSE VUTID – SK BARCA

2 : 0 (0:0)

Kohtunik: Margus Nemvalts
Pealtvaatajaid: 12
Ilm: +14C

väravad:
1:0 56`. Karoli Villako
2:0 62`. Rita Rebane

Vutid: Riina Rinne(vv), Annika Aust, Natali Antonov, Katariina Laas, Keit Musting, Merlin Niinemägi, Reti Patrail, Rita Rebane, Hanna-Lisete Sellis, Merili Tamm, Meribel Toim, Glairika Toomemägi ja Karoli Villako.
treener: Indrek Käo

Barca: Laura Neeme, Laura Pallon, Keitlin Kärmas, Saara-Lee Raide, Ela Raide, Kairit Arrak, Helena Pallon, Ave Külter, Maarit Pallon, Piret Põltsama.
treener: Andres Bõkarev

Lootose rahvaliiga naiskond Vutid tegi täna stardi 2022 hooaja naiste rahvaliiga B taseme turniiril. Avavoorus võõrustati Puhja SK Barca naiskonda. Avapoolajal jäid väravad löömata, olgugi et kodunaiskonnal avanes selleks mitmeid häid võimalusi. Teisel poolajal avas väravaluku Karoli Villako, kelle poolt trahvikasti keskelt, vasaku jalaga tehtud löögi vastu oli Puhja väravavaht võimetu. 1:0. Mõned minutid hiljem õnnestus vuttidel taas hea rünnak. Paremalt äärelt tsenderdas palli värava ette kapten Annika Aust ja taga postis passinud Rita Rebane lõi lõppseisuks 2:0.

Eelmise hooaja kolmanda kohaga lõpetanud võistkond on saanud juurde tõhusat täiendust. Hooajal 2021 noorte U17 Eliitliigas mänginud ühendvõistkonnast on hooajaks liitunud Natali Antonov, Katariina Laas, Hanna-Lisete Sellis, Meribel Toim, Glairika Toomemägi. Aastase vahepausi järel on tagasi Rita Rebane, kellele lisaks on FC Elvast tulnud Marie Pau ja Kätriin-Elise Pahva. Tagasi jalgpalli juures on Merili Tamm. Registreerimisel on veel mõned mängijad ja koosseisu poolest võiks mängida kasvõi A taset. Aga jalgpall on ümmargune ja lõpptulemus selgub kui kohtunik on mängu lõpuvile andnud ja seda igas mängus.

Naiskon ajärgmiseks vastaseks on Tartu FC Helios, keda Lootospargis võõrustatakse 30.mail.

 

Lisa kommentaar