21.septembril osales klubi rahvaliiga naiskond Lootose Vutid rahvusvahelisel turniiril Sakus, kus kümne naiskonna konkurentsis õnnestus saavutada esikoht.

Alagrupis alistati Rita väravast 1:0 RPS Evergreens (Soome) ja 3:0 FC Levadia naised (Rita, Birgit , Annika). Liisa Liige väravast võideti 1:0 HIFK Stadin Mimmit (Soome) ja alagrupi viimases mängus tuli tunnistada hilisema finalisti VJS Kireet Panterit (Soome) 1:0 paremust. Poolfinaalis mängiti 0:0 KoiPS (Soome) ja mängujärgses penaltiseerias olid Vutid 3:2 paremad (Annika, Birgit, Liisa). Turniiri finaalis alistati Grete Kolbakovi väravast VJS Kireet Panteerit (Soome).

Bruno Rammo: “Turniir oli üsna tasavägine ja ladusa korraldusega. Arvestades ka seda, et oli palju välis võistkondi ja meil oli ainult 1 vahetus ja mängugraafik üsna tihe, suutsid vutid väga head mängu näidata. Esimene mäng natuke oli krobeline, võistkond polnud harjunud minu poolt pakutud väljakul paigutusega, aga mida mäng edasi, seda paremaks läks ja kuni turniirivõiduni välja ”

Võistkond mängis koosseisus: Annika Aust (k), Grete Kolbakov, Lisette Liige, Maris Oja, Maarja Punak, Birgit Rammo, Rita Rebane, Liis Tarv. Treener Bruno Rammo.

 

Lisa kommentaar